alumínium nyílászárók


Cégünk 2003 elején két alumínium profilrendszerrel bővítette nyílászáró palettáját: a SCHÜCO és SPECTRAL valamint MB profilokkal.

Mindkét profilrendszer a legmagasabb minőséget képviseli az alumínium nyílászárók világában. A széles profilválasztékból adódóan mindkét rendszerből építhető bel és kültéri nyílászárók, függönyfal és télikert egyaránt. Cégünk dolgozói közel egy évtizedes nyílászáró gyártói tapasztalataikat kamatoztatják az alumínium nyílászárók gyártásánál is, ezért az általunk előállított termékek kiváló minőségűek és alapanyagukból adódóan fokozottan tűzállóak valamint rendkívül tartósak.

Az esztétikus kialakítással és a designnal kapcsolatos kompromisszum már a múlté: az új Axxent nevű vasalat láthatatlan pántokkal határozottan támogatja a kortárs építészet következetes vonalvezetését. További előnyeihez tartoznak a megszokott kényelmes kezelhetőség és az átfogó tartozékprogram biztosította széleskörű kialakítási lehetőségek mellett, többek között, a betörésbiztos alkatrészek és megfigyelő rendszerek.

Az ablakkínálatunk magába foglalja az egyszerű ablakoktól kezdve a design-ablakokon át egészen a speciális kialakítású, felújításokhoz alkalmazható ablakokat. Az alumínium alapanyag könnyen és precízen alakítható. Lehetővé teszi egyedi ötletek és különböző követelményeknek eleget tevő kívánságok megvalósítását: Méretre alakítás és kiváló minőség – növelje háza értékét tetszőlegesen!