műanyag nyílászárók

A műanyag nyílászárók egyik alapeleme a modifikált kemény PVC-ből készült UV stabil tok és szárnyprofil illetve a szerkezetet kompletté tevő kiegészítő elemek. A felhasznált műanyagra nagyfokú időjárás- tűz- ütés és vegyszerállóság jellemző. Az ablakok merevségét és mérettartását a profilalak vastagsága és elrendezése valamint a profilok belsejében elhelyezett – méretezett – horganyzott acélbetétek biztosítják. A profilrendszerek a legelterjedtebb és korszerű „ötlégkamrás” elrendezésűek (egymás után öt darab zárt légkamra alkotja a profil vastagságát). A felhasznált PVC nem igényel felületkezelést, párára, nedvességre nem érzékeny, nem vetemedik. Képeinken látható, hogy léteznek ennél jobb hőszigeteléssel rendelkező 6 kamrás profilok is. A szerkezetek alapváltozatban fehér színben készülnek. Ezen kívül többféle színes dekorfóliás mintából is lehet választani, melyet egyoldalt illetve kétoldalt színezve is tudunk gyártani. Speciális színigények esetén Acrylcolor színekből lehet választani.

S 9000 A GEALAN új rendszerplattformja

Az S 9000-es profilrendszerrel egy modern, nagyobb beépitési mélységű rendszert kap, amely mind az új építéseknél, mind pedig a felújításoknál alkalmazható. Íly módon az S 9000 az ablakok, bejárati ajtók és emelő-toló-ajtók GEALAN termékprogramjában egy új plattformmá válik. Ezen felül a következő érvekkel győz meg ez a mély beépítési mélységű rendszer.

Az S 9000-es új GEALAN-rendszer, mint kombinált rendszer a 82,5 mm–es beépítési mélységével, egyforma mértékben egyesíti a karakterisztikus előnyeit a közép- és ütközőtömítésnek. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelelve.

S 8000 6 kamrás profilrendszer

Az S 8000-es IQ rendszer a GEALAN következetes piacorientáltságát jelzi. A 74 mm-es beépítési mélységű, ütközőtömítéses rendszer fejlesztésénél a gazdaságosság és az anyagoptimalizálás állt a középpontban az ablakgyártó üzemekben a problémamentes és gazdaságos feldolgozás érdekében. 

Vasalatok

A nyílászáróinkat a német gyártmányú és SIEGENIA ezüstelőlapos vasalatokkal szereljük. A vasalatrendszer kezelése, működtetése egyszerű és kényelmes. A precíz működésű vasalatok tökéletes zárást biztosítanak, a karbantartási igényük minimális. A moduláris kialakításuknak köszönhetően gyakorlatilag bármely méretben és bármely nyitási mód esetén alkalmazhatók. Gyári felületkezelésüknek köszönhetően utólagos festést nem igényelnek, ellenállnak a pára és az időjárás hatásainak.