rólunk

Cégünk már több mint 20 éves műszaki tapasztalattal rendelkezik az ajtó- és ablakgyártás területén.

kiemelkedő szakértelem

A nyílászárók gyártása Pécsett, kb. 2000 m2-es saját gyártócsarnokban történik, ahol a nagy kapacitású gépek és szakembereink tudása szinte korlátlan megoldási lehetőséget kínálnak a nyílászárók és egyéb hasonló jellegű szerkezetek előállításában. Itt található a bemutatótermünk valamint irodáink és raktáraink. Munkánkra a teljes tevékenységi körben azonos minőséget és garanciát vállalunk, melyet ISO 9001:2015 tanúsítványunk is igazol.

Képzett munkaerő

A megfelelően képzett szakembergárdát a társaság szakterületeit jól ismerő, önálló vezetők irányítják. A nyílászárók beépítését igény esetén mi végezzük az erre a feladatra kiképzett szakemberekkel.

korszerű bemutatóterem

A bejárati portálon át belépve a bemutatótermünkben közel 300m2-en tekinthetik meg vevőink a kiállított ajtókat, ablakokat, párkány, könyöklő, üveg, kilincs és színmintákat. Külön bemutatószekrény szolgál ablakaink hang és hőszigetelési képességének megfigyelésére. A beépített ajtók és ablakok valós környezetet imitálva jobban elképzelhetővé teszik a vásárló számára a végleges látványt. Számos, szebbnél szebb ajtópanel mellett színes prospektusok és tájékoztatóanyagok segítenek a legmegfelelőbb szín, forma, anyag és szerkezet kiválasztásában. A vásárlóknak, a számítógépes rendszerünk segítségével azonnal pontos árajánlatot tudunk a kezébe adni, segítve ezzel a döntését.

gyártási technológia

A telephelyünkön található korszerű gyártócsarnokban a célirányos, modern gépeken alapuló termelés folyik. A gyártást CNC vezérlésű automata gép is segíti. A központi levegőellátó rendszernek köszönhetően gazdaságosan és környezet-kímélően tudjuk gépeinket üzemeltetni. A fa és alumínium gyártósor komplexitása lehetővé teszi a technológiai utasítások maradéktalan betartását. Ez nem csak a kiváló minőség záloga, hanem a gazdaságosan előállítható nyílászárók elengedhetetlen feltétele. A gépsort professzionális kéziszerszámok és kisgépek egészítik ki. Ezekkel együtt lehetővé válik a hatékony munka a gyártás és beépítés során egyaránt.

prémium minőség

A nyílászárókat a legkorszerűbb technológiát képviselő gépekkel, saját üzemünkben gyártjuk. A nyílászárók gyártásához német GEALAN (műanyag) és SCHÜCO, ALUPROF, ALIPLAST (alumínium) profilokat használunk. Profilrendszereink ÉMI, valamint CE bizonylattal rendelkeznek. Termékeinkre 1 éves jótállási kötelezettséget vállalunk.

fenntarthatóság

Környezetünk védelmében munkáink során szelektív hulladékgyűjtést végzünk. A keletkezett hulladékokat megfelelő módon tároljuk és szervezett formában szállíttatjuk el. Cégünk tetőszerkezetére napelemek lettek felszerelve, mely az energiaellátásért felelős.

beépített nyílászáró
0
elégedett ügyfél
0
munkatárs
0
szalmai tapasztalat
0

bemutatóterem